Kauneus Sinussa -valokuvaus

Sinun sisimmässäsi on valtavan kaunis valo ja voima. Sen minä haluan taltioida valokuviin. Liian harvoin saamme nähdä itsemme ja palan sisintämme valokuvissa, vaikka se jos mikä on voimaannuttavaa. Haluan näyttää valokuvan avulla sinulle, kuinka kaunis sinä olet, ennen kaikkea sisäisesti. Vuodet vierivät nopeasti, valokuvauksen avulla sinulla on mahdollisuus tallettaa muistoon sen, mikä on ainutlaatuista sinussa juuri tässä hetkessä.

Valokuvaus kestää noin 1,5 tuntia. Ennen valokuvausta haluan kohdata ja nähdä juuri sinut. Pysähdytään, hengitellään yhdessä, tullaan kehoomme ja maadoitutaan läsnäolevaan hetkeen. Valokuvauksen aikana ohjaan sinua lempeästi, saat olla juuri sellainen kuin olet. Voit ottaa mukaan kuvaukseen halutessasi esimerkiksi kukkaseppeleen tai kukkakimpun tai jonkin sinulle tärkeän asian.

Valokuvaus toteutetaan Pohjois-Helsingissä tai lähialueilla, esimerkiksi Keskuspuisto (Haltiala / Paloheinä) tai Kuusijärvi ovat ihania paikkoja kuvata. Voit myös ehdottaa jotakin sisätilaa tai vaikkapa kartanoa. Suunnitellaan kuvauspaikka yhdessä. Pidemmistä matkoista veloitan matkakulut. Kauneus sinussa -valokuvaus on tutustumistarjouksessa 199 euroa 31.10.2023 saakka. Valokuvauksesta saat noin 15 editoitua valokuvaa itsellesi vapaasti käytettäviksi. Halutessasi voit tilata minulta alennettuun hintaan oman Valonkoskotuksessa -runon, jolloin saat ainutlaatuisen kuvatiedoston, jossa on kuvasi lisäksi runo juuri sinulle kirjoitettuna. Lue lisää kuvien alta.

Voit varata ajan valokuvaukseen joko suoraan varauskalenterin kautta tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen marju.pakkanen@valopunos.fi
Olen sinuun yhteydessä, jotta voimme sopia tarkemmin kuvauksen yksityiskohdat.

"Kuvaus oli tosi voimallinen ja kaunis kokemus, jota Marjun lempeä olemus kannatteli"

Varaa aika kuvaukselle tästä

Jos haluat kuvauksen jälkeen saada juuri sinulle kirjoitetun oman Valonkosketuksessa -runon, saat sen 59 eurolla (ovh 79 euroa). Yhdistän runon ja ottamani kuvan sinusta niin, että voit halutessasi teettää siitä vaikka julisteen itsellesi.

Runo tulee tilata viimeistään viisi (5) päivää valokuvauksen jälkeen. Runon kautta pääsen sanoittamaan sinun energioitasi ja mahdollisesti välittämään sinulle viestiä omilta valonauttajiltasi. Mikä olisi kauniimpi muisto tästä hetkestä kuin voimaannuttava valokuva ja juuri sinusta kirjoitettu runo?


Millaisia toiveita sinulla on kuvaukseen liittyen?
Onko sinulla kysyttävää? 


Lähetä minulle sähköpostia:
marju.pakkanen@valopunos.fi

tai täytä lomake alla


Onko sinulla kysyttävää? Vastaan mielelläni.