Sinussa on taivas.

16.10.2022

On kulunut pian kaksi vuotta henkisestä heräämisestä enkä ole oikein osannut sanoittaa ajatuksiani muuten kuin runojen kautta - siinä ei sinänsä ole mitään vikaa, runojen kautta voi sanoa niin paljon. Nyt kuitenkin tunnen, että on viimein aika alkaa avata toisella tavalla ajatuksiani henkisyydestä. Tunnen helpotusta, olen viimein valmis aloittamaan, uskallan viimein antaa oman ääneni kuulua. Haluan aloittaa taivaasta.

Uskoin lapsena, että taivas on jokin paikka, jonne pääsee, kun kuolee (tai helvettiin, joka sai pelkäämään kuolemaa). Jossain vaiheessa nuoruutta lakkasin uskomasta taivaaseen, ja olo tuntui tyhjältä ja ehkä vähän pettyneeltäkin. Mikä merkitys elämällä sitten olisi, jos kaikki päättyy kuolemaan. Henkinen herääminen avasi oven maailmaan, jonka olin sulkenut itseltäni täysin - se avasi oven taivaaseen. Onneksi, sillä koen nykyään syvää merkityksellisyyden tunnetta. Tyhjyys täyttyy, kun tunnen taivaan olemassaolon ulkopuolellani ja minussa itsessäni.

Tuo sisälläni oleva taivas on sielu, tietoisuus, joka asuttaa tätä kehoa väliaikaisesti. Se värähtelee puhdasta rakkautta ja minun tehtävänä on parantaa itsessäni kaikki se, joka estää tuota rakkautta virtaamasta vapaana. Kuorin sipulia ytimeni päältä kerros kerrokselta poistamalla pelkoja, rajoittavia uskomuksia, asioita, jotka ovat saaneet minut luulemaan, että olen pieni ja mitätön, erillinen jumaluudesta. Mitä syvemmälle pääsen, sitä puhtaamman voin ilmaista sieluani, kulkea kohti omaa tarkoitustani, tuntea rauhaa siinä, mitä on. Mitä enemmän tuo taivaallinen rakkaus saa virrata minusta, sitä enemmän myös vastaanotan sitä. Taivas sisälläni laajenee.

Näen taivaan myös ulkopuolellani. Tunnen sen silloin, kun liikutun kauniin maiseman edessä, kun koen luonnossa olevani osa jotain niin paljon suurempaa, kun näen ihmisten toimivan rakkaudesta pelon sijaan, kun katson ihmisiä syvälle silmiin. Sinä saatat liikuttua lukiessasi tätä; taivas sisimmässäsi tuntee taivaan näissä sanoissa. Tunnen itsekin, miten tässä blogitekstissä on erilainen tunnelma, kun kirjoitan oman taivaani, oman sydämeni kautta mieleni sijaan.

Sama taivas on myös sinussa. Myös sinä olet osa kaikkeutta, olet tärkeä pala kokonaisuutta. Me olemme kaikki sisimmältämme samaa rakkautta, samaa voimaa. Olemme osa ykseyttä vaikka mielemme ja egomme näkee erillisyyttä materialistisessa maailmassa. Olemme kaikki ytimeltämme ikuista, korkeasti värähtelevää, puhdasta rakkautta. Voimme milloin vain päättää etsiä tuon voiman kääntymällä sisäänpäin. Voit esimerkiksi säännöllisesti kysyä itseltäsi, sisimmältäsi:

  • Kuka minä olen?
  • Mitä minä oikeasti tahdon?
  • Mikä on minun elämäntehtäväni?

Taivas vastaa lopulta kysyjälle.

Haluatko kuulla lisää ajatuksiani henkisyydestä? Haluatko valon ja voiman sanoja sähköpostiisi? Haluatko oppia tuntemaan taivaan sinussa? Oletko valmis kasvamaan kanssani (sillä kasvun matkalla myös minä olen)? Tilaa siinä tapauksessa uutiskirjeeni alla olevan linkin kautta. Lähetän sinulle ensimmäisen kirjeen, kun koen sisimmässäni, että aika on oikea jakaa sitä kautta valoa ja rakkautta.