Sydämen Majakka -työpaja

Kasva kohti unelmaelämääsi!


  • Tuntuuko sinusta siltä, että junnaat paikallasi?
  • Etkö ole varma, mitä kohti kulkea?
  • Kaipaatko selkeyttä siihen, mihin suuntaan sydämesi haluaisi sinua johdattaa?
  • Ehkä olet ajatellut, ettei unelmointi ole sinua varten?
Unelmointi kuuluu kaikille ja on sitä paitsi monella tavalla hyödyllistä. Joskus emme kuitenkaan tiedä, mitä ovat ne unelmat, joita kohti kulkea.  Askelien ottaminen on silloin luonnollisesti vaikeaa. Unelmien kirkastamiseksi ja sydämen toiveen näkyväksi tekemiseksi on monenlaisia tapoja.  Halusin kuitenkin luoda sinulle selkeän ja ihanan tavan lähteä rakentamaan omaa unelmien majakkaa, siksi loin Sydämen Majakka -työpajan.

Unelmat ovat valintojesi takana, usein tiedostamattasi, joka ikinen päivä. Siksi ei ole yhdentekevää, mistä sinä unelmoit ja millaisia haaveita sinä sallit itsellesi. Parhaimmillaan unelmat loistavat sinulle kuin majakat, ja tiedät myös vaikeimpina päivinä, mitä kohti kulkea. Unelmat ovat sinulle tavoitteita ja johdattava sinua eteenpäin, ne myös tuovat sinulle voimaa ja inspiraatiota, herättelevät luovuuttasi.

Sydämen Majakka -työpaja auttaa sinua selkeyttämään omia tavoitteitasi ja unelmiasi. Kun tiedät, mitä haluat ja mikä on sydämesi kutsu, voit kääntyä kohti haaveitasi, ottaa askelia niitä kohti ja tehdä unelmistasi lopulta totta! Olen itse saanut todistaa, miten tärkeitä unelmat ovat - ne vahvistavat meidän voimavaroja ja hyvinvointia, ne todella ovat kuin valo horisontissa.

Sydämen Majakka on työtapa, jossa sinä voit pysähtyä sydämesi äärelle ja tarkastella sitä, mikä on sinulle tärkeää. Mitä sinä haluat elämältä? Mitä kohti sinä haluat kulkea entistä varmemmin askelin? Työpajassa saat mahdollisuuden antaa aikaa itsellesi ja tehdä unelmistasi sinulle majakan.

Mitä työpajassa tapahtuu?

Sydämen Majakka -työpajan alussa esittelemme itsemme lyhyesti sekä kerron muutaman sanasen työpajasta, unelmoinnista sekä sydämen äänestä. Sen jälkeen laskeudumme Sydämen Valo -meditaation kautta sydämen äärelle. Tulemme vahvemmin läsnäolevaksi itsellemme. Hiljennämme mieltämme, jotta kuulemme paremmin sydämen äänen, hiljaisimmatkin toiveemme. Kysymme itseltämme, mitä minä tarvitsen ja haluan juuri nyt. Se on kaunis keino saada unelmat näkyviksi ennen Sydämen Majakka -kartan tekemistä.

Meditaation jälkeen teemme oman Sydämen Majakka -kartan käyttäen hyväksemme kotoamme löytyviä tarvikkeita (lehtileikkeitä, kyniä, tekstejä, tarroja ym.). Kun Sydämen Majakka -kartta on tehty, teemme lopuksi uudelleen lyhyen meditaation, joka rohkaisee ja vahvistaa sinua ja auttaa sinua kokemaan, miltä tuntuu, kun elät omaa unelmaelämääsi. Samalla lähetät universumille viestin, että tämä on se, mitä todella haluat. Lähetän sinulle jo etukäteen Sydämen Majakka -työkirjan, ja saat kotitehtäväksi työpajan jälkeen suunnitella askeleitasi kohti unelmiasi ja tavoitteitasi.

Mitä tarvitsen työpajaa varten?

Tarvitset rauhallisen tilan, jossa sinua ei häiritä sekä isohkon pahvin tai kartongin - valitse sen väri sydäntäsi kuunnellen: mikä väri puhuttelee sinua nyt? Mitä väriä kaipaat elämääsi? Kartta on tarkoitus asettaa työpajan jälkeen paikalle, josta näet sen päivittäin, joten mieti, mitä väriä sinä haluat katsella. Varaa mukaan myös sakset, liimaa, lehtiä leikkaamista varten, kyniä, tarroja, valokuvia yms. - kaikkea sellaista, mitä sinä haluat sinun karttaasi lisätä. Kartta on vain sinua varten, joten sinun ei tarvitse näyttää sitä kenellekään muulle ryhmässä, jos et halua.

Milloin työpaja järjestetään?

Työpaja pidettiin verkossa Zoomin välityksellä sunnuntaina 21.8.2022. Laita minulle sähköpostia, mikäli olet kiinnostunut seuraavasta työpajasta. Laitan sähköpostilla sinulle tietoa, kun seuraava ajankohta varmistuu.
 

Työpajan kesto on neljä tuntia. Suosittelen lämpimästi, että alat täyttämään työkirjaa heti sen jälkeen, kun kaikki on sinulla vielä kirkkaana mielessä (voi myös olla, että ehdit aloittamaan sen täyttämisen jo työpajanaikana, jos olet nopea oman karttasi kanssa).

Työpajan hinta on 40 euroa sis. alv. Hinta sisältää 2 meditaatiota, ohjatun Sydämen Majakka -kartan tekemisen sekä työkirjan!

Oletko valmis kulkemaan kohti unelmaelämääsi? Ota ensimmäinen askel ja ilmoittaudu nyt!

Voit ilmoittautua työpajaan täyttämällä oheisen lomakkeen tai laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen marju.pakkanen@valopunos.fi. Yhteystietojasi käytetään ainoastaan tästä tapahtumasta viestimiseen. Työpaja toteutuu, jos osallistujia on kuusi tai enemmän. Paikkoja rajoitetusti.

Lähetän sinulle laskun ennen tapahtumaa. Kun olet maksanut sen, lähetän sinulle linkin Sydämen Majakka -työpajaan. Saat samalla tulostettavaksi Sydämen Majakka -työkirjan. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi laskun lähettämisen jälkeen, joten peruthan ajoissa, jos et pääsekään osallistumaan. Jos kävisi niin, että olet maksanut osallistumisesi etkä pääsisikään paikalle, lähetän sinulle työpajan diat sekä ohjeet Sydämen Majakka -kartan laatimiseen, jolloin voit tehdä kartan silloin, kun sinulle sopii. Myös työkirja jää vapaasti käyttöösi.

Ei sinun tarvitse olla taiteilija
jotta voit maalata unelmasi taivaanrantaan,
piirtää niistä itsellesi majakan.

Riittää että valitset sävyjä
joita sydämesi haluaa nähdä,
lisäät riittävästi valoa
jotta myrskyissäkin tiedät mitä kohti kulkea
ja että uskot rohkeasti siihen,
mitä olet taivaallesi maalannut.

Kultaseni, sinä ansaitset
kaikki rakastamasi sävyt aamutaivaallesi.

~ Marju Pakkanen

Minusta

Olen henkisen hyvinvoinnin asiantuntija sekä syyskuussa 2022 valmistuva ratkaisukeskeinen ammatticoach (Life Coach Akademy). Opiskelen parhaillaan myös energiahoitajaksi. Sain kesällä 2022 valmiiksi kasvatuspsykologian perusopinnot ja luen paljon henkiseen hyvinvointiin ja kasvuun liittyvää kirjallistuutta. Ammatiltani olen henkilöstöasiantuntija, koulutukseltani kasvatustieteen maisteri ja sydämeltäni herkkä runoilija, joka kulkee kohti myötätuntoisempaa, lempeää elämää.

Oma sairastuminen ja opintoni ovat opettaneet minulle paljon mieli-kehon yhteyden ja läsnäolon tärkeydestä, tunteista, vahvuuksista sekä sen, kuinka jokainen voi saada sisäisen voimansa käyttöön ja alkaa kuulla sydämensä ääntä. Minun sydämeni kutsu on auttaa sinua matkallasi kohti merkityksellistä elämää. Tiedän, että minun tuli kulkea juuri tämä kivinen tie, jotta osaan olla tukenasi.

Uskon että kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähtökohtana on yhteys itseemme; siihen, keitä me olemme, mistä olemme tulleet ja mihin olemme menossa. Jos emme tiedä, mitä kohti haluamme tulevaisuudessa kulkea, on vaikea ottaa askelia. Kun tunnistamme haluamamme päämäärän, unelman tai tavoitteen, vaikuttaa se taustalla toimintaamme ja päätöksiimme. Vain läsnäolevassa hetkessä voimme tehdä muutoksia, jotka vaikuttavat siihen, miten menneisyys vaikuttaa meihin ja millainen tulevaisuus edessämme on. Kaikki läsnäolevan hetken ajatukset, sanat, teot ja tunteet vaikuttavat tulevaisuuteemme.

Onko sinulla kysyttävää?