Voima Sinussa -kasvumatka

Voima Sinussa -kasvumatka on syvällinen kasvumatka kohti omaa sisäistä voimaa. Tätä matkaa ei tarvitse kulkea yhdessä, sillä tukenasi on valmentajan lisäksi ryhmä kasvumatkalaisia.

Voima Sinussa -kasvumatka uudistuu ja uusi ryhmä aloittaa vuonna 2024!

Valmennuspalautteita

"Marjun valmennus oli oikein miellyttävä ja rohkaiseva kokemus mulle, jännitin ennakkoon sovinko valmennettavaksi. Ensimmäisellä kerralla saatiin jäsennettyä aihealue minkä parissa toimimme muut kerrat.

Marju on valmentajana rauhallinen ja hyvä kuuntelija. Aiheiden käsittely Marjun kanssa tuntui hyväksyvältä ja turvalliselta. Sain oivalluksia ja ehkä isointa oli saada taas palanen lisää luottamusta vieraisiin ihmisiin.

Olen tyytyväinen valmennukseen kokonaisuudessaan. Olen jo suositellut muutamalle muullekin!"

"Valmennus on todella hyvä, avartava ja itseeni keskittyvä. Nautin kaikista tapaamisista ja saan aina positiivisen olon. Tärkein anti on ehdottomasti omien ajattelumallien muuttaminen ja ymmärrys, että se on työtä, joka täytyy tietoisesti tehdä. Rohkeutta kokeilla asioita toisella tavalla.

Marju on ihana, lempeä, positiivinen. Olen saanut asioihin ulkopuolista katsontakantaa, joka herättelee itseni ajattelemaan. Minua ei voi muut muuttaa, mutta minulla on itselläni mahdollisuus muuttaa itseäni. Ajatusten herättely on 10+! Lähden joka kerran jälkeen voimaantuneempana ja positiivisin ajatuksin. Minusta parempaa ei ole.

Voin suositella valmennusta ehdottomasti.
Jokainen tarvitsisi aikaa itselleen."

"Valmennus tuli minulle todelliseen tarpeeseen. Sain siitä paljon apua ja vahvistusta elämääni. Ammennan valmennuksessa saamistani oivalluksista voimaa, kun vastaan tulee heikkoja hetkiä.

Olin tyytyväinen Marjun aitoon läsnäoloon ja ymmärrykseen. Valmennus tapahtui etänä, mutta se ei haitannut yhtään. Marju kuunteli, ja osasi poimia juuri ne oleelliset asiat valmennukseen; esimerkiksi jatkokeskusteluihin ja kotitehtäviksi. Marju on ihmisenä todella empaattinen ja viisas."

Mikä liekkinne tukahduttaa
sille hyvästit sanokaa

mikä valoanne himmentää
siitä irti päästäkää

mikä tiellenne esteeksi tulee
se päättäväisesti kiertäkää
ja taaksenne jättäkää

missä lempeät aallot
kuiskailevat aamun valjetessa nimeänne
sinne rohkeasti kulkekaa

sillä siellä liekeistänne loimuaa rakkaus
tanssii ilo yhdessä valonne kanssa
siellä vapaudesta kohisevat mainingit

missä lempeät aallot
kuiskailevat aamun valjetessa nimeänne
sinne nautinnolla sukeltakaa

sillä siellä te olette
onnesta virtaava.

- Marju Pakkanen