Kundaliinijooga

Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi. Se on tuhansia vuosia käytössä ollut menetelmä, joka opettaa elämään tietoisesti tässä hetkessä sekä lisää elämän energian virtausta, tasapainoa, läsnäoloa, luovuutta ja vahvistaa esimerkiksi hermostoa. Kundaliinijooga on yksinkertaista, etkä tarvitse kokemusta tai osaamista tullaksesi tunnille. Haluan opettajana tuoda joogatunneille erityisesti lempeyttä, tietoista läsnäoloa ja oman kehon kuuntelua. Haluan, että sinä pysähdyt itsesi äärelle ja käännät huomiosi sisäänpäin. Haluan, että sinä löydät joogatessa olemisen tilan sen sijaan, että sinä teet tai suoritat sitä.

Olen valmistunut kundaliinijiigaopettajaksi Kundaliinijooga Helsingin opettajakoulutuksesta. Voit tilata minulta yksityisen joogatunnin (75 minuuttia) 1-4 henkilölle. Joogatunnin hinta on 89 euroa ja se toteutetaan joko kotonani Pohjois-Helsingissä arkipäivisin tai lähialueilla.

Palautteita tunneistani

"Elämäni ensimmäinen kundaliinijoogakokemus takana, niin mielettömän ihanaa! Liikkeet olivat virtaavia ja pidin erityisesti siitä, että silmät pidettiin kiinni liikkeiden aikana, huomio siirtyi automaattisesti sisäänpäin. Tulihengitysharjoitus oli virkistävää ja puhdistavaa. Parasta oli se, että sisäinen tunnelma joogan jälkeen oli seesteinen, keho ja mieli oli selkeästi tasapainossa. Marju on ohjaajana lempeän määrätietoinen ja loihtii ympärilleen rauhallisen ja rennon ilmapiirin. Kokemus oli positiivinen ja voimaannuttava. Lämmin suositus!"

~

"Marjun ohjauksessa oli hyvä tutustua kundaliinijoogaan. Hän kannatteli ryhmäämme lempeästi ja samalla varmoin ottein ohjaten. Intuitiivisesti valittu kriya sopi ihanasti! Tunnin jälkeen tunsin miten lempeys ja rakkaus levisi kehooni ja mieleeni. Aion osallistua uudestaankin Marjun tunnille."

~

"IHAN PRO! Todella selkeä & rauhoittava preesens. Luotettava ope, plussaa huumorista +++"

~

·"Aivan ihana tunti! Oli todella helppo pysyä mukana myös ensikertalaisena. Hyvin selkeä ohjaus, jota oli helppo seurata. Tuli koko ohjauksena aikana todella kannateltu ja turvallinen olo."