Palveluni

Jumalatar Sinussa -valmennus

Valmennus auttaa sinua tunnistamaan ja purkamaan niitä uskomuksia ja rajoitteita, jotka ovat estäneet sinua näkemästä ja tuntemasta todellista olemustasi. Opit virittäytymään ydinenergiaasi sekä suojaamaan ja puhdistamaan omaa arvokasta energiaasi. Saat erilaisia harjoituksia ja meditaatioita, jotka ohjaavat sinua kohti sydämen myötätunnon kautta elämistä.

Valo Sinussa -energiahoito

Energiahoito tai energiahoitojen sarja joko etänä tai työhuoneellani Pohjois-Helsingissä. Hoito auttaa sinua pysähtymään itsesi äärelle, vahvistaa voimaasi ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

Oma Valonkosketuksessa -runo

Saa rohkaisevia valonsanoja juuri sinulle. Voit löytää niistä sanoja vahvistamaan valoasi, lohtua surun hetkellä tai vaikkapa uskoa silloin, kun epäröit. Runo voi sisältää kosketuksen henkimaailmasta, viestin, jonka valo-oppaasi haluavat sinulle lähettää. Voit antaa parantavan runon lahjaksi myös rakkaallesi.

Jumalatar Sinussa -valokuvaus

Voimaannuttava ja salliva matka oman sisäisen jumalattaresi äärelle. Tule nähdyksi sieluasi myöten juuri sellaisena kuin olet. Voit valita kuvauksen alkuun Jumalatar Sinussa -seremonian!

Henkinen valmennus

Pysähdy itsesi äärelle lempeästi ja turvallisesti. Käytän henkisessä valmennuksessa monipuolisesti osaamistani niin ratkaisukeskeisenä valmentajana (coaching), mindfulness tunnetaitovalmentajana ja energiahoitajana. Jokainen valmennus on erilainen ja valitsen metodin aina sinun tarpeen mukaan intuitiivisesti. Voit ostaa yksittäisiä valmennuskertoja tai valmennuspaketin.