Palveluni

Jumalatar Sinussa -valmennus

TULOSSA JOULUKUUSSA 2023

Valo Sinussa -energiahoito

Energiahoito tai energiahoitojen sarja joko etänä tai työhuoneellani Pohjois-Helsingissä. Hoito auttaa sinua pysähtymään itsesi äärelle, vahvistaa voimaasi ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

Oma Valonkosketuksessa -runo

Saa rohkaisevia valonsanoja juuri sinulle. Voit löytää niistä sanoja vahvistamaan valoasi, lohtua surun hetkellä tai vaikkapa uskoa silloin, kun epäröit. Runo voi sisältää kosketuksen henkimaailmasta, viestin, jonka valo-oppaasi haluavat sinulle lähettää. Voit antaa parantavan runon lahjaksi myös rakkaallesi.

Kauneus Sinussa -valokuvaus

Ihana, voimaannuttava ja mieltä hellivä matka oman sisäisen kauneutesi äärelle. Valokuvaus kestää noin 1,5 tunia. Ennen valokuvausta haluan kohdata ja nähdä juuri sinut. Hengitellään yhdessä, rentoudutaan ja maadoitutaan läsnäolevaan hetkeen. Valokuvauksen aikana ohjaan sinua lempeästi, saat olla juuri sellainen kuin olet.

Henkinen valmennus

Pysähdy itsesi äärelle lempeästi ja turvallisesti. Käytän henkisessä valmennuksessa monipuolisesti osaamistani niin ratkaisukeskeisenä valmentajana (coaching), mindfulness tunnetaitovalmentajana ja energiahoitajana. Jokainen valmennus on erilainen ja valitsen metodin aina sinun tarpeen mukaan intuitiivisesti. Voit ostaa yksittäisiä valmennuskertoja tai valmennuspaketin.