Valo Sinussa -energiahoito

Valo Sinussa -energiahoito on luonnollinen hoitomuoto, joka auttaa sinua pysähtymään itsesi äärelle. Se myös


  • vahvistaa sisäistä voimaa,
  • puhdistaa energioita,
  • tasapainottaa energiakeskuksia eli chakroja,
  • rentouttaa ja hellittää stressiä ja esimerkiksi
  • vapauttaa kehon ja mielen lukkoja.

Hoito on täysin turvallinen. Välitän käsieni kautta sinuun puhdasta, korkeavärähteistä energiaa, joka edistää terveyttä sekä fyysisellä, psyykkisellä, henkisellä että tunne-elämän tasolla. Sinä otat vastaan tätä energiaa juuri sen verran kuin olet valmis vastaanottamaan ja mikä on sinun korkeimmaksi parhaaksi. Hoidossa ei tapahdu mitään sellaista, mihin et sisimmässäsi olisi valmis, ja hoito tapahtuu aina sinun parhaaksesi parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki tuntemukset (ja sekin, jos ei tunne mitään) on ok. Osa kokee energiahoidon aikana kylmyyttä, kuumaa, painetta, energioiden virtauksia, nykäisyjä, jopa kipua. Osa näkee myös esimerkiksi kirkasta valoa ja eri värejä. Osa kokee hoidon aikana meditatiivisen tai syvän rentoutumisen -tilan. Myös erilaisia tunteita tai muistoja voi nousta pintaan. Erilaisia asioita voi nousta pintaan myös hoidon jälkeen. Jotkut kokevat rentoutta, jotkut ovat energisiä, toiset väsyneitä, toiset surullisia tai kiukkuisia. Tämäkin on yksiköllistä ja vaihtelee hoitokerrasta toiseen. Tuntemuksia on hyvä kuulostella; mitä ne kertovat sinulle? Hoidon jälkeen on hyvä juoda normaalia enemmän vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan kehostasi.

Hoidossa olet makuuasennossa joko työhuoneellani hierontapöydällä tai etähoidon aikana kotonasi omalla sängyllä / sohvalla. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua ja nauttia. Jokainen hoito voi tuntua erilaiselta, sillä olosuhteet muuttuvat jatkuvasti ja siten energian tarve on eri kerroilla erilaista. Hoidon jälkeen on hyvä nauttia runsaasti vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan elimistöstäsi. Energioiden vaikutus kestää vielä jonkin aikaa hoidon jälkeen, joten kannattaa ottaa rennosti ainakin loppupäivä. Näin annat itsellesi parhaimmat mahdollisuudet parantua.

Energia ei tunne välimatkaa, joten etähoidot ovat yhtä vaikuttavia kuin lähihoidot. Laitan sinulle viestiä noin 15 minuuttia ennen etähoitoa whatsappin kautta. Suosittelen laittamaan peittoa päälle, sillä joskus hoidossa voi tulla kylmä (osa energialaaduista tuntuu kylmänä / kylminä väreinä). Hyvä olisi rauhoittua jo 10-15 minuuttia ennen hoidon alkua. Voit aluksi todeta hiljaa mielessä, että otat vastaan minun hoidon. Voit myös asettaa hiljaa mielessä hoidolle jonkun toiveen/intention, minun ei tarvitse tietää sitä. Laitan sinulle viestiä hoidon jälkeen siitä, mitä näin ja koin hoidon aikana. Jos nukahdat tai tunnet pidempään energioiden virtauksia, voit jäädä lepäämään niin pitkäksi aikaa kuin haluat - palaa puhelimen ja viestini ääreen sitten, kun tuntuu siltä.  Olen sinua varten myös hoidon jälkeen ja voit ottaa yhteyttä myös myöhemmin.

Yhden hoitokerran kesto on 60 minuuttia sisältäen palautteen hoidosta. Hoito on täysin turvallinen. Teen sekä itselleni että sinulle tarvittavat suojaukset ennen hoitoa.

Olen Solar Fusion Treatment (SFT) tason 2 energiahoitaja. Voit lukea SFT-energiahoitajan koulutuksesta lisää täältä. Energiahoidot ovat tutustumishoitoja, kunnes saan tason 3 valmiiksi - olen tällä hetkellä moduulissa 11/12.

Voit varata ajan ajanvarauskalenterin kautta tai laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen: marju.pakkanen@valopunos.fi

Varaa aika tästä

Energiahoidot tutustumishintaan: 1 hoito 49 euroa. Tarjous voimassa 31.12.2023 asti.

Koin suurta vetoa energiahoitamiseen heti henkisen heräämiseni jälkeen. Kävinkin kundaliinireiki koulutuksen joulukuussa 2020. Sana reiki on japania. Rei tarkoittaa henkeä, mieltä, rakkautta, universaalia voimaa ja Ki (Qi) kaikkialla olevaa elämänenergiaa. Kundaliini on puolestaan puhdasta elämän energiaa.

Aloin kuitenkin epäillä itseäni ja pohdin olisiko minusta oikeasti hoitamaan muita energialla. Maailmankaikkeudella oli kuitenkin omat suunnitelmansa, sillä voitin keväällä Jenni Kivikosken energiahoitajan kurssin. Sen käytyäni olin varmempi siitä, että tätä polkua minun tulee kulkea eteenpäin.

Koska halusin syventää ymmärrystä ja lisätä osaamista valomaailmasta, energioista ja energioilla hoitamisesta, aloitin kattavassa, vähintään vuoden kestävässä Solar Fusion Treatment (SFT) energiahoitokoulutuksessa. SFT:ssa on paljon erilaisia hoitavia ja puhdistavia energioita, joita käytetään hoidettavan tarpeen mukaan. Reiki 1 koulutuksen kävin lokakuussa 2023.

Energiahoitamista on tutkittu ja tutkimukset ovat osoittaneet sillä olevan merkittäviä vaikutuksia. Olen itse saanut todistaa hoitojen aikana energiahoitamisen parantavan voiman. Se on kaunista. Olen kiitollinen, ettät olen uskaltanut kulkea tätä polkua pitkin.

Palautteita energiahoidoista

Etähoito

"Kiitos Marju! Hoidon alussa tunsin lämpöä ja kihelmöintiä jaloissa ja varpaissa. Tunsin myös tuon, kun hoidit otsaa. Tuntui kuin olisi käsi siinä otsalla. Näin joitakin värejä, sammaleenvihreää ja tummaa violettia. Lopussa taisin nukahtaa tai olin ainakin todella rentoutunut. Kunnes vähän ennen hoidon loppua havahduin hereille.  Hoidossa liikutuin yhdessä kohtaa, kun tuntui että minua olisi kannateltu ja että en olisi yksin, hyvin turvallinen olo. Olo on nyt luottavainen. Loppupuolella hoitoa näin valoa, vaikka silmät oli kiinni ja olo tuntui kevyeltä. Olet kyllä tosi lahjakas ja varmasti myöhemminkin kokeilen hoitoa uudestaan."

...

"Kiitos hoidosta! Oli aivan ihana kellua sellaisessa hyvän olon tunteessa. Rentouduin täysin ja tunsin voimakasta hyvän olon tunnetta, mitä en olekaan pitkään aikaan tuntenut.
Riittämättömyyden tunne ja huonommuuden tunne on sitkeästi ollut läsnä, mutta kun hoidon jälkeen kävin vessassa ja katsoin peiliin, hyvä olo loisti kasvoilla ja silmissä.  Oli jälleen tunne että olin kannateltu. Kiitos."
...

"Voi, sinä ihana! Kyllä minussa edelleen surua on. Hämmästyin kuin näit minut n. 13 vuotiaana. Siltä ajalta on paljon surua ikä vuosina 12-14. Pääni on ollut monta päivää kipeä, jomottava ja raskas. Olin todella hoitosi tarpeessa. On käsittämätötä kuinka onnistut hoitamaan ja sanoittamaan energiahoidossa tulevat asiat."

Etähoito

"Kiitos hoidosta. Välittömästi kun asetin intention ottaa hoito vastaan tunsin ihan kuin joku olisi laittanut käden miun otsalle ja vasemman silmän päälle. Aluksi oli tosi levoton olo enkä oikein tiennyt miten päin olisin ollut. Tuntui kuin jotakin karmallista olisi vedetty miun selkärangasta pois ja jossain kohdin olo rauhoittui ja tuli lämmin ja hyvä olla. Tänä aamuna olo oli jotenkin tosi puhdas ja levollinen, ihan kuin jotain todella ois poistunut miun kehosta. Ihana olo! Kiitos Marju, tää oli tärkeä hoito"
...

"Ekana tuntui kantapäässä kipua, sitten kaulalla, ja uudelleen kantapäässä ja jalkapöydässä, vatsa pulputti koko hoidon ajan. Sitten jossain vaiheessa alkoi tuntua tosi kylmää energiaa, valon oppaita tuli paikalle ja tuntui että kolmatta silmää hoidettiin pitkään. Oli silmät kiinni mutta näkyi vain valoa, tuntui että kylvin valossa. Sitä kylmää tuntui varmaan yli puolet hoidosta! Hoito tuntui tosi tosi pitkälle, ettei se lopu ollenkaa, ajattelin aina et nyt on varmaan mennyt aika ja kello oli liikkunut 10min. Tuntui että ehdin ajatella kaikki ajatukset mitä päässä liikkuu ja sitten jäi vain tyhjyys kun ei enää ollut ajateltavaa ja lopussa menin hetkeksi tosi syvään meditatiiviseen tilaan ja oli taju pois. Ihana hoito oli! Mutta kylmä! Kiitos, kiitos, kiitos! Kiitos hoidosta!"

Lähihoito

"Kiitos ihanan rentouttavasta energiahoidosta! Tunnelma hoidossa oli hyvin lämmin ja turvallinen. Hoidon jälkeen huomasin yläselän jumien auenneen ja oloni oli rentoutunut ja rauhallinen. Koin saavani hoidossasi sitä, mitä juuri sinä hetkenä tarvitsinkin: kehon ja mielen rauhoittumista ja tasapainoa. Voinkin lämpimästi suositella hoitoasi kaikille!"
. . .

"Marju on energiahoitajana ihana yhdistelmä lempeyttä ja herkkyyttä. Hän luo upealla läsnäolollaan ympärilleen turvallisen, kuuntelevan ja sallivan tilan. Hänen hoidossaan voi olla juuri sellasena kun on siinä hetkessä. Ei yhtään sen enempää tai vähempää. Vahva suositus!"
...

"Olen muutamaan otteeseen saanut Marjulta energiahoitoja, sekä etänä että lähihoitoina. Hoidot ovat aivan ihania! Tunnen, kuinka energia kehossani virtaa eri suuntiin ja samalla ihana rauha laskeutuu, ihan kuin makaisin painopeiton alla. Välillä meinaa itku tai nauru tulla, ihan vaan sen takia, että yhteys omaan kehoon tuntuu niin mielettömän hyvältä hoitojen aikana. Ja Marjun käsissä on aina turvallinen olo Suosittelen ehdottomasti kaikkia rohkeasti kokeilemaan energiahoitoa"

Onko sinulla kysyttävää hoidosta? Tai haluaisitko varata ajan?

Täytä tämä lomake tai laita viestiä marju.pakkanen@valopunos.fi