Valo Sinussa

Energiahoito, joka auttaa sinut yhteyteen itsesi kanssa 

Lämpimästi tervetuloa Valo Sinussa -energiahoitoon!

Valo Sinussa -energiahoito onnistuu niin lähihoitona kuin etähoitonakin. Se on luonnollinen hoitomuoto, joka:

  • puhdistaa sinua raskaista energioista, tunteista ja tunnerakenteista
  • auttaa energioita virtaamaan vapaammin
  • tasapainottaa sinun energiakeskuksia ja avaa energiakanavia
  • tekee tilaa sinun sisäiselle valollesi
  • auttaa sinua yhdistymään sydämeesi
  • rentouttaa ja lievittää stressiä ja esimerkiksi
  • vapauttaa kehon ja mielen lukkoja. 
Teen itselleni aina ennen hoitoa ja sinulle hoidon aluksi rakkaudellisen energiasuojauksen - voit siten aina luottavaisin mielin ottaa vastaan Valo Sinussa -energiahoidon. Hoidon aikana puhdistan matalasti värähtelevää energiaa ja tasapainotan energioitasi käsieni avulla. Välitän sinuun myös puhdasta, korkeavärähteistä parantavaa energiaa. Sinun kehosi/energiasi ohjaavat hoitoa. Puhdistettavaksi nousee se, mikä on sillä hetkellä sinulla "pinnalla" ja minkä hoitaminen on sinun parhaaksesi. Saan intuitiivisesti selvätietona, mielikuvina tai oman kehotuntemusteni kautta hoidossa tarvittavan tiedon.

Energiahoitamista on tutkittu ja tutkimukset ovat osoittaneet sillä olevan merkittäviä vaikutuksia. Hoidatan itseäni säännöllisesti energiahoitojen avulla, ja niistä on ollut valtava apu vapautumisen tiellä. Olen myös itse saanut todistaa hoitojeni aikana energiahoitamisen parantavan voiman. Oletko sinä valmis päästämään irti siitä, mikä painaa sinua alaspäin?

Miten voin ottaa vastaan hoidon?

Hoito tapahtuu Pohjois-Helsingissä hoitohuoneellani. Voit saapua paikalle noin 10 minuuttia ennen hoidon alkua (minulla ei ole odotustilaa ja siksi aikaisemmin ei kannata saapua). Hoidon aikana lepäät hierontapöydällä peiton alla. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla.

TAI

Koska energia ei tunne välimatkaa, voit ottaa hoidon vastaan myös etänä. Tällöin otat vastaan etähoidon kotonasi omassa rauhassa. Soitan sinulle äänipuhelun WhatsAppin kautta hoidon alussa ja olemme yhteydessä sitä kautta koko hoidon ajan.


Miltä hoito tuntuu?

Kaikki tuntemukset ovat normaaleja, myös sekin, jos ei tunne mitään. Osa kokee energiahoidon aikana kylmyyttä, kuumaa, painetta, energioiden virtauksia ja mm. nykäisyjä. Osa näkee myös esimerkiksi kirkasta valoa ja eri värejä. Osa kokee hoidon aikana meditatiivisen tai syvän rentoutumisen -tilan. Jokainen hoito voi tuntua erilaiselta.

Mitä hoidon jälkeen tapahtuu?

Hoidon jälkeen on hyvä nauttia runsaasti vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan elimistöstäsi. Energioiden vaikutus kestää vielä jonkin aikaa hoidon jälkeen, joten kannattaa antaa keholle lepoa mahdollisuuksien mukaan. Osa kokee hoidon jälkeen rentoutta ja osa tuntee itsensä energiseksi. Myös ns. puhdistusoireita kuten kiukkua tai väsymystä voi ilmaantua. Tämäkin on yksiköllistä ja vaihtelee hoitokerrasta toiseen.

Kuinka kauan hoito kestää ja mitä se maksaa?

Yhden hoitokerran kesto on 90 minuuttia. Hoito on 31.5.2024 saakka tutustumishintaan 69 euroa (sis. alv.).

Voit varata ajan laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen: marju.pakkanen@valopunos.fi tai täyttämällä alla olevan lomakkeen!

Löydä tärkein. Löydä itsesi.

Kuka minä olen?

Olen Marju, henkisen kasvun valmentaja & mentori, ratkaisukeskeinen ammatticoach (LCAF Certified Coach®) ja mindfulness tunnetaitovalmentaja. Olen myös kundaliinijoogaopettaja. Aikaisemmalta ammatiltani olen henkilöstöasiantuntija ja koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri. Sydämeni kutsu on johdattaa sinua oman todellisen itsesi äärelle, löytämään oma kirkas valosi.


Olen kolmannen, korkeimman tason Solar Fusion Treatment (SFT) energiahoitaja. Olen myös Usui Reiki 2. tason ja Kundaliini Reiki master tason energiahoitaja.

Opiskelen parhaillani myös 10 kuukautta kestävässä Diana Nazerovan pitämässä syvällisessä energiakoulutuksessa (näkijä + energiahoitaja + full body orgasm ohjaaja). Kurssilla opin lukemaan ja puhdistamaan sinun energiakenttääsi, katsomaan ja hoitamaan aurakehoasi ja chakrojasi, tuntemaan erilaisia vastavoimia sekä puhdistamaan niitä, katsomaan ja ymmärtämään henkisen kasvun vaiheita, prosesseja ja oppiläksyjä sekä mm. hoitamaan ja puhdistamaan seksuaalienergiaa.

"Marju on energiahoitajana ihana yhdistelmä lempeyttä ja herkkyyttä. Hän luo upealla läsnäolollaan ympärilleen turvallisen, kuuntelevan ja sallivan tilan. Hänen hoidossaan voi olla juuri sellasena kun on siinä hetkessä. Ei yhtään sen enempää tai vähempää. Vahva suositus!"

"Kiitos niin valtavasti että laitoit ääniviestin, jotenkin niin ihana! Niin kauniisti kerroit!Ja nuihin lohdullisiin sanoihin on nyt myös hyvä palata kun voi kuunnella uudelleen ja uudelleen..

Se kipu päässä ja rinnan alueella/selässä oli ihan fyysinen käydessäni makuulle ottamaan hoitoa vastaan. Pikkuhiljaa se hellitti ja kehoon levisi rauha ja levollinen painon tunne. Nukahdin. Heräsin jonkin ajan päästä todella voimakkaaseen virtaukseen vatsan seudulla. Oikein tunsin miten energiaa virtasi todella voimakkaasti! Nukahdin uudelleen..

Nyt hengitys kevyempää ja painon tunne pois. Keho tuntuu raukean raskaalta kun jännitys sieltä pois.
Kaikesta kertomastasi sain kiinni ja jotenkin nyt helppo jäsentää ja ymmärtää kaikkea. Kiitos myös ohjeista ja neuvoista. Kaiken tämän kauniin talletan sydämeeni voimaksi matkalle!

Sanat ei oikein riitä kertomaan mitä kaikkea tunnen! Sydämestä asti kiitän sinua! Ihana että olet!
Voimaa ja valoa!"

Muita palautteita tekemistäni energiahoidoista

"Kiitos Marju! Hoidon alussa tunsin lämpöä ja kihelmöintiä jaloissa ja varpaissa. Tunsin myös tuon, kun hoidit otsaa. Tuntui kuin olisi käsi siinä otsalla. Näin joitakin värejä, sammaleenvihreää ja tummaa violettia. Lopussa taisin nukahtaa tai olin ainakin todella rentoutunut. Kunnes vähän ennen hoidon loppua havahduin hereille.  Hoidossa liikutuin yhdessä kohtaa, kun tuntui että minua olisi kannateltu ja että en olisi yksin, hyvin turvallinen olo. Olo on nyt luottavainen. Loppupuolella hoitoa näin valoa, vaikka silmät oli kiinni ja olo tuntui kevyeltä. Olet kyllä tosi lahjakas ja varmasti myöhemminkin kokeilen hoitoa uudestaan."


"Kiitos hoidosta. Välittömästi kun asetin intention ottaa hoito vastaan tunsin ihan kuin joku olisi laittanut käden miun otsalle ja vasemman silmän päälle. Aluksi oli tosi levoton olo enkä oikein tiennyt miten päin olisin ollut. Tuntui kuin jotakin karmallista olisi vedetty miun selkärangasta pois ja jossain kohdin olo rauhoittui ja tuli lämmin ja hyvä olla. Tänä aamuna olo oli jotenkin tosi puhdas ja levollinen, ihan kuin jotain todella ois poistunut miun kehosta. Ihana olo! Kiitos Marju, tää oli tärkeä hoito"
...

"Olen muutamaan otteeseen saanut Marjulta energiahoitoja, sekä etänä että lähihoitoina. Hoidot ovat aivan ihania! Tunnen, kuinka energia kehossani virtaa eri suuntiin ja samalla ihana rauha laskeutuu, ihan kuin makaisin painopeiton alla. Välillä meinaa itku tai nauru tulla, ihan vaan sen takia, että yhteys omaan kehoon tuntuu niin mielettömän hyvältä hoitojen aikana. Ja Marjun käsissä on aina turvallinen olo Suosittelen ehdottomasti kaikkia rohkeasti kokeilemaan energiahoitoa"

"Kiitos hoidosta! Oli aivan ihana kellua sellaisessa hyvän olon tunteessa. Rentouduin täysin ja tunsin voimakasta hyvän olon tunnetta, mitä en olekaan pitkään aikaan tuntenut.  Riittämättömyyden tunne ja huonommuuden tunne on sitkeästi ollut läsnä, mutta kun hoidon jälkeen kävin vessassa ja katsoin peiliin, hyvä olo loisti kasvoilla ja silmissä.  Oli jälleen tunne että olin kannateltu. Kiitos."
...

"Voi, sinä ihana! Kyllä minussa edelleen surua on. Hämmästyin kuin näit minut n. 13 vuotiaana. Siltä ajalta on paljon surua ikä vuosina 12-14. Pääni on ollut monta päivää kipeä, jomottava ja raskas. Olin todella hoitosi tarpeessa. On käsittämätötä kuinka onnistut hoitamaan ja sanoittamaan energiahoidossa tulevat asiat."

"Ekana tuntui kantapäässä kipua, sitten kaulalla, ja uudelleen kantapäässä ja jalkapöydässä, vatsa pulputti koko hoidon ajan. Sitten jossain vaiheessa alkoi tuntua tosi kylmää energiaa, valon oppaita tuli paikalle ja tuntui että kolmatta silmää hoidettiin pitkään. Oli silmät kiinni mutta näkyi vain valoa, tuntui että kylvin valossa. Sitä kylmää tuntui varmaan yli puolet hoidosta! Hoito tuntui tosi tosi pitkälle, ettei se lopu ollenkaa, ajattelin aina et nyt on varmaan mennyt aika ja kello oli liikkunut 10min. Tuntui että ehdin ajatella kaikki ajatukset mitä päässä liikkuu ja sitten jäi vain tyhjyys kun ei enää ollut ajateltavaa ja lopussa menin hetkeksi tosi syvään meditatiiviseen tilaan ja oli taju pois. Ihana hoito oli! Mutta kylmä! Kiitos, kiitos, kiitos! Kiitos hoidosta!"

"Kiitos ihanan rentouttavasta energiahoidosta! Tunnelma hoidossa oli hyvin lämmin ja turvallinen. Hoidon jälkeen huomasin yläselän jumien auenneen ja oloni oli rentoutunut ja rauhallinen. Koin saavani hoidossasi sitä, mitä juuri sinä hetkenä tarvitsinkin: kehon ja mielen rauhoittumista ja tasapainoa. Voinkin lämpimästi suositella hoitoasi kaikille!"
. . .


Onko sinulla kysyttävää hoidosta? Tai haluaisitko varata ajan?

Täytä tämä lomake tai laita viestiä marju.pakkanen@valopunos.fi

Energiahoito ei ole lääketieteellinen hoito eikä se sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. Jos tarvitset lääketieteellistä hoitoa tai neuvontaa, ole hyvä ja käänny terveydenhuollon puoleen.