Jumalatar Sinussa

Valmennus, joka auttaa sinua muistamaan, kuka sinä todella olet.


Elätkö sinäkin elämää, jossa

 • sinun arvosi määräytyy sen mukaan, mitä sinä saat aikaan tai mitä muut ajattelevat sinusta?
 • koet pienentäväsi itseäsi, vaikka syvällä sisimmässäsi sinä tiedät, että sinusta olisi paljon enempään?
 • sinun on vaikea rakastaa itseäsi, nauttia omasta kehostasi/naiseudestasi ja pysähtyä myötätuntoisesti itsesi ääreen?
 • kaikki vaikuttaa olevan päällisin puolin ihan ok, mutta josta tuntuu puuttuvan syvä merkityksellisyyden kokemus?

Ei ole ihme, vaikka vastasit kaikkiin edellä oleviin kysymyksiin myöntävästi. Minäkin olisin vastannut neljä vuotta sitten! Elämme suorituskeskeisessä yhteiskunnassa, jossa ei useinkaan tunnu olevan aikaa pysähtymiselle, tunteiden sallimiselle, pehmeydelle, myötätunnolle, oman villin ja sensuellin puolen kohtaamiselle. Luultavasti nämä ovat asioita, joihin et ole saanut minkäänlaista mallia lapsuudessasi. Ne ovat kuitenkin tie omaan voimaan. Omassa voimassaan seisova nainen on väkevä jumalatar, eivätkä kaikki ole valmiita kohtaamaan häntä. Mutta oletko sinä itse valmis kohtaamaan todellisen itsesi?

On aika astua kohti omaa säkenöivää voimaa!

Lähde matkalle, joka muuttaa tapasi nähdä itsesi!


Jokaisessa naisessa on jumalatar, olemisen upea virtaus, säkenöivä valo, voima ja viisaus. Jumalatar Sinussa -valmennus auttaa sinua tunnistamaan ja purkamaan niitä uskomuksia ja rajoitteita, jotka ovat estäneet sinua näkemästä ja tuntemasta todellista olemustasi. Valmennuksen myötä opit hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Sen sijaan, että suoritat elämää, opit antamaan tilaa lempeästi itsellesi, omille tunteillesi ja tarpeillesi. Opit myös virittäytymään ydinenergiaasi sekä suojaamaan ja puhdistamaan omaa arvokasta energiaasi. Se auttaa sinua siirtymään mielestä sydämen rakkaudellisiin energioihin.

Valmennus ei tarjoa vain väliaikaista helpotusta, vaan kestävän muutoksen. Siksi saat erilaisia harjoituksia ja meditaatioita, jotka ohjaavat sinua kohti sydämen myötätunnon kautta elämistä. Lisäksi saat ennen jokaista valmennuskertaa taustatietoa/teoriaa tulevasta aiheesta.

Valmennuskertojen tarkempi sisältö ja aikataulu määräytyy juuri sinun tarpeidesi mukaan. Valmennukset onnistuvat joko etänä Zoomin välityksellä (hoidan kaiken niin, että sinun tarvitsee vain klikata lähettämääni linkkiä) tai työhuoneellani Pohjois-Helsingissä. Työskentelyssäni noudatan salassapito- ja vaitiolovelvollisuutta.

Tässä alustava suunnitelma siitä, mitä sinä opit yhteisen valmennusmatkamme aikana:

1. LÄHDET KOHTI TODELLISTA ITSEÄSI

Ensimmäisessä tapaamisessa (90-120 min) siirryt mielen metelistä sydämen rauhaan sekä linjaudut omaan jumalaiseen ydinenergiaasi. Alat avaamaan yhteyttä parantavaan lähde-energiaan. Aloitat myös juurien kasvattamisen maahan ja maadoittumisen vahvistamisen (mitä vahvemmat juuret, sitä korkeammalle voit kasvaa!). Opit myös suojaamaan ja puhdistamaan omaa energiaasi. Saat tapaamisen jälkeen meditaation, jonka avulla pääset tekemään kaikkea tätä myös tapaamisemme jälkeen.

Nostamme sinulle lisäksi Jumalatar -oraakkelikortin, jonka pohjalta tutkimme sinun tämänhetkistä tilannetta sekä sitä, millaisia askelia sinä voisit ottaa yhteisen matkamme aikana. Keskustelu pohjautuu myös tekemääsi ennakkotehtävään.

2. SIIRRYT SUORITTAMISESTA KOHTI FEMINIINISTÄ ENERGIAA

Toisessa tapaamisessa (90-120 min) lähdet suorittavasta maskuliinienergiasta kohti pehmeää feminiinistä energiaa (feminiininen energia on jumalattaruuden ydintä!). Juuri sinun tilanteeseen räätälöity kundaliinijoogaharjoitus vie sinua lempeästi kohti läsnäolon tilaa. Harjoitus auttaa myös vahvistamaan yhteyttä kehoosi ja sydämeesi. Tallennan harjoituksen, jotta voit palata siihen myös jatkossa. Käymme läpi tekemääsi välitehtävää. Etsimme myös ratkaisuja siihen, miten voit lisätä läsnäoloa arjessasi.

3. KOHTAAT TUNTEITASI

Kolmannessa tapaamisessa (90-120 min) pääset sukeltamaan itseesi omien tunteidesi kautta.  Opettelet kohtaamaan vaikealta tuntuvia tunteita ja sallimaan niitä - ilman sitä meidän on lähes mahdoton saada kontaktia omaan jumalattaruuteen (salliminen ja virtaus ovat avaimia myös tunteiden kanssa). Tuen sinua sekä sanallisesti että energeettisesti tunnekehon hoidon avulla. Ohjaan sinua kohtaamaan tunteitasi sallivasti ja lempeästi ja sitä kautta vapautumaan niistä. Saat meditaatiotallenteen tunteiden lempeään kohtaamiseen, jotta voit kohdata tuetusti tunteitasi myös tapaamisemme jälkeen. Käymme läpi myös kotitehtäväsi tunteisiin ja myötätuntoon liittyen. Saat välineitä tunnistaa omia tunteitasi.

4. SUKELLAT SYVEMMÄLLE ITSEESI

Neljännessä tapaamisessa (90-120 min) matkaat syvälle itseesi ja vahvistat yhteyttä sieluusi. Ennakkotehtävien ja tämän valmennuskerran avulla pääset vahvistamaan yhteyttä omiin ihmisyyden osiisi (mieli, keho, ego, sisäinen lapsi, alitajunta, sielu). Yhteyden vahvistumisen kautta voit luoda itse sisäistä järjestystä ja ymmärtää, kenen ääni sinussa puhuu/reagoi. Tietoisuuden lisääntyessä voit helpommin vapautua sellaisita reagtiomalleista, jotka eivät palvele sinua ja lisää rakkautta sinussa ja ympärilläsi. Yhteys ihmisosiisi auttaa lisäksi lisäämään myötätuntoa itseäsi kohtaan ja hyväksymää eri osat osaksi itseäsi. Jumalattaruus ei ole vain yhteyttä sieluun vaan myös yhteyttä inhimillisyyteen ja omaan kehoon. Saat meditaation auttamaan yhteyden syventämistä myös jatkossa.

5. PURAT RAJOITTAVIA USKOMUKSIA

Viimeisessä tapaamisessa (90-120 min) pääset kohtitehtävän avulla tarkastelemaan omia sinua pienentäviä uskomuksiasi. Autan sinua energiahoidon avulla vapautumaan yhdestä valitsemastasi uskomuksesta, joka kahlitsee sinun sisäisen jumalattaresi. Autan sinua myös näkemään itsesi korkeimmasta potentiaalista. Aloitamme tuon potentiaalin integroimisen sinuun. Saat käyttöösi ohjeet, joiden avulla lisäät tietoisuuttasi alitajuisista uskomuksista ja muutat niitä myönteisimmiksi.

EXTRA! VALO SINUSSA ENERGIAHOITO

Saat Valo Sinussa -energiahoidon (90 min) tukemaan tietäsi sisäisen jumalattaren energioihin. Hoito sovitaan ensimmäisen ja viimeisen valmennuskerran välille sinun toiveidesi mukaan. Lue lisää energiahoidosta täältä.

Jumalatar Sinussa -valmennus

 • 5 valmennustapaamista (kesto 90-120 min)
 • Lukuisia työkaluja auttamaan siirtymisessä sydäntietoiseen elämään
 • 3 meditaatiota jotka jäävät käyttöösi
 • Kotitehtäviä, taustatietoa/teoriaa
 • Juuri sinulle räätälöidyn kundaliinijoogaharjoituksen joka jää käyttöösi
 • Valo Sinussa -energiahoidon

Mitä valmennus maksaa?

Valmennuksen hinta on 799 € (sis. alv), laskutus 4 erässä (199,75 €).

Muut jumalattaren edut

Milloin ja miten valmennus alkaa?

Valmennus alkaa, kun sinä olet valmis aloittamaan sen.

Ennen virallista ilmoittautumista voit halutessasi tavata minut maksuttomassa 15-30 minuutin Zoom-tapaamisessa. Tässä tapaamisessa voimme varmistaa, olenko juuri sinulle oikea valmentaja ja sopiiko valmennus juuri sinulle. Voit myös kysellä tapaamisessa lisätietoja. Tapaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit sen jälkeen rauhassa päättää, haluatko lähteä mukaan Jumalatar Sinussa -valmennukseen. Voit varata ajan tapaamiseen laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen marju.pakkanen@valopunos.fi. Vastaan mielelläni myös kysymyksiin.

Ensimmäiseksi sovimme sinulle sopivan aloitusajankohdan. Halutessasi voit varata kaikki tapaamisten ajankohdat etukäteen tai voimme sopia aina valmennuksen päätteeksi seuraavan tapaamiskerran ajankohdan. Kun ensimmäinen tapaaminen on sovittu, lähetän sinulle ensimmäiset kotitehtävät ja ensimmäiseen valmennukseen liittyvän materiaalin sekä ensimmäisen laskun.

Missä ja monelta valmennuskerrat pidetään?

Valmennukset onnistuvat joko etänä Zoomin välityksellä tai Pohjois-Helsingissä sijaitsevalla työhuoneellani. Tapaamiset työhuoneellani järjestyvät pääasiassa arkisin klo 9-15 välillä, Zoomin kautta on mahdollisuus järjestää aikoja arkisin klo 9-18 välillä. Etätapaamisiin tarvitset joogamaton tai muun pehmeän alustan ja huoneen, jossa saat olla keskeytyksettä omassa rauhassa. Myös energiahoito onnistuu etänä tai lähitapaamisena.

Sopiiko valmennus minulle?

Valmennus sopii sinulle, jos

 • olet avaramielinen ja valmis katsomaan asioita totutun taakse

 • sinulla on voimavaroja tehdä kotitehtävät ja harjoituksia / meditaatioita tapaamisten välissä

 • olet valmis kohtaamaan omia vaikeitakin tunteitasi

 • olet henkisen polkusi alkupuolella ja/tai olet kiinnostunut henkisestä kasvusta

Koska haluan tarjota sinulle aidosti vaikuttavan kokemuksen, voit tavata minut ennen ilmoittautumista maksuttomassa 15-30 minuutin Zoom-tapaamisessa. Tuossa tapaamisessa arvioimme, miten valmennus palvelee juuri sinua, sopiiko se sinun elämäntilanteeseesi ja olenko minä sinulle sopivalta tuntuva valmentaja. Tapaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit sen jälkeen rauhassa päättää, haluatko lähteä mukaan Jumalatar Sinussa -valmennukseen. Varaa maksuton tapaaminen laittamalla sähköpostia osoitteeseen marju.pakkanen@valopunos.fi.

Ilmoittaudu valmennukseen tämän lomakkeen kautta

Voit myös ilmoittautua suoraan sähköpostilla: marju.pakkanen@valopunos.fi. Olen sinuun yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen!


Olet lämpimästi tervetullut matkalle sisäisen jumalattaresi luo!

Heippa, olen Marju

Henkisen kasvun valmentaja, ratkaisukeskeinen ammatticoach (LCAF Certified Coach®, Life Coach Academy) ja mindfulness tunnetaitovalmentaja (Jyväskylän kesäyliopisto). Olen myös energiahoitaja, runoilija, valokuvaaja ja opiskelen parhaillaan kundaliinijoogaopettajaksi ja näkijäksi. Aikaisemmalta ammatiltani olen henkilöstöasiantuntija ja koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri. Sydämeni kutsu on johdattaa sinua oman todellisen itsesi äärelle, löytämään kaikki se rakkaus, voima, viisaus ja myötätunto, joka meissä kaikissa on.

Vakava sairastuminen, uupuminen ja lopulta henkinen herääminen muuttivat elämäni. Sairauden tuoma kärsimys oli siunaus, joka lopulta pysäytti minut itseni äärelle. Kriittisyyden, pelkojen, suorittamisen ja uuvuttavan kiltteyden tilalle on tullut rakkautta, terveet rajat ja luottamus elämään. Luova energia saa virrata kauttani tavalla, josta en olisi osannut edes uneksia. Olen löytänyt viimein keveyden, elämänilon ja ytimeni kirkkaan valon. Olen saanut käyttööni myös koko ajan voimistuvan intuition. Minun tuli kulkea juuri tämä kivinen polku, jotta voin aidosti olla sinun tukenasi.


"Valmennus tuli minulle todelliseen tarpeeseen. Sain siitä paljon apua ja vahvistusta elämääni. Ammennan valmennuksessa saamistani oivalluksista voimaa, kun vastaan tulee heikkoja hetkiä. Olin tyytyväinen Marjun aitoon läsnäoloon ja ymmärrykseen. Valmennus tapahtui etänä, mutta se ei haitannut yhtään. Marju kuunteli, ja osasi poimia juuri ne oleelliset asiat valmennukseen; esimerkiksi jatkokeskusteluihin ja kotitehtäviksi. Marju on ihmisenä todella empaattinen ja viisas."