Ilmainen webinaari 13.12.2022 klo 18-19 

WEBINAARI ON TÄYNNÄ!
WEBINAARI JÄRJESTETÄÄN UUDELLEEN 12.1.2023 klo 18-19.
VARAA SIIHEN PAIKKA TÄSTÄ.

Miten oppia päästämään irti?

Photo by Fuu J on Unsplash
Photo by Fuu J on Unsplash

Onko sinulla jotakin, josta haluaisit päästää irti? Se voi olla jokin hyvinvointiin negatiivisesti vaikuttava tapa. Se voi olla jokin tunne, joka tuntuu liimautuneen sinuun kiinni. Se voi olla itsekriittinen ääni pääsi sisällä. Se voi olla ihmissuhde, joka vie sinulta enemmän kuin antaa. Se voi oikeastaan olla mikä vain, mikä ei palvele sinun hyvinvointiasi. Meillä kaikilla on tällaisia asioita, joista haluaisimme vapautua. Ilman vapautumista olemme jumissa.

On hyvä tiedostaa, että tämä asia, ihminen tai tunne on elämässäsi jostakin tietystä syystä. Olet saanut tai saat siitä jotakin sellaista, jota tarviset (rationaalisen mielen avulla tätä on vaikea tunnistaa, sillä tällainen sidos on paljon syvemmällä). Aina tarvitsemamme ei kuitenkaan ole meille hyväksi. Sen sijaan että kritisoimme itseämme siitä, ettemme osaa päästää irti, voimme suhtautua siihen myötätunnolla. Pelkällä tahdonvoimalla ei voi päästää irti.

Irtipäästämisen prosessi tapahtuu usein vähän kerrallaan. Siihen prosessiin täytyy suostua. Ei ole olemassa salaisuutta, joka katkaisee sidoksen, vaan irtipäästämiselle tulee antaa aikaa ja mahdollisuus. Tulee suostua kohtaamaan itsensä lempeästi haavoittuvana ja keskeneräisenä. Sellaisia me kaikki loppuen lopuksi olemme. Ihan jokaisen on mahdollisuus opetella irtipäästämisen taito.

Haluatko tietää, miten voit oppia päästämään irti niistä asioista, jotka ovat sinun hyvinvointisi tiellä?

Osallistu nyt ilmaiseen webinaariin, joka järjestetään tiistaina 13.12.2022 klo 18-19 Zoomissa ja kuule vastaus.

Ilmoittaudu mukaan, vaikka et pääsisikään paikalle, sillä webinaarin tallenne on katsottavissa ajalla 14.12. - 18.12.2022. Tarkistathan huolellisesti, että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu. Ilmoittautumisesta ei tule erillistä sähköpostivahvistusta. Lomakkeen onnistuneen lähettämisen jälkeen sinut ohjataan Kiitos ilmoittautumisesta -sivulle. Jos lomakkeen lähettämisessä tulee jokin haaste, ole minuun yhteydesä marju.pakkanen@valopunos.fi

Lähetän ilmoittautuneille linkin webinaariin lähempänä webinaaria ja tallennelinkin saat seuraavana päivänä.

Webinaari on täynnä ja ilmoittatutuminen on sulkeutunut. 

Voit ilmoittautua tammikuun webinaariin klikkaamalla tätä.