Jumalatar Sinussa

Voimauttava valokuvaus

Valokuvaus poistuu palveluistani toistaiseksi. Viimeiset kuvaukset kesäkuun alussa.

Jumalatar Sinussa on voimauttava matka kohti sinun sisimpääsi, sinun todellista olemustasi. Matkan tarkoituksena on johdattaa sinut näkemään ja tuntemaan oma sisäisen kauneutesi. Tässä matkassa tärkeintä ei ole saavuttaa tiettyä lopputulosta vaan tärkeintä on se, miltä sinusta tuntuu yhteisen matkamme aikana.

Minulle tärkeintä on, että sinä voit kokea olevasi turvassa, kannateltu, hyväksytty. Kuvausmatkan aikana minä luon sinulle tilan, jossa saat olla näkyvänä juuri sellaisena kuin olet. Kannattelen sinua, jotta sinä voit avautua itsellesi ja itseäsi varten. Tässä valokuvauksessa voit hellittää, sillä emme suorita mitään vaan avaudumme yhdessä olemaan sallivasti läsnä. Minä autan sinua hyväksymään kaikki esiin nousevat tunteesi, sillä näen, kuinka myös kyyneleet ja arvet ovat kaunis osa sinua. Myös jännittäminen on luonnollista, ja voimme sallia lempeästi myös sen osana kuvausmatkaa.

Sinä olet ainutlaatuinen. Sinun sielusi on valinnut juuri tämän elämän ja nämä kokemukset. Sinä ansaitset tulla nähdyksi sieluasi myöten juuri sellaisena kuin olet. Säröillä. Keskeneräisenä. Epätäydellisen täydellisenä. Arvokkaana. Jumalattarena.

Kallahdenniemi, Helsinki
Kallahdenniemi, Helsinki

Valokuvaus rauhallisessa miljöössä

Saat olla kameran edessä juuri sellaisena kuin olet. Etsimme yhdessä sinulle sopivat luonnolliselta tuntuvat asennot. Kuvaus toteutetaan sinun sisimpääsi kuunnellen, lempeästi ja sallivasti. Kuvauksen kesto on noin 75 minuuttia.

Kuvaus toteutetaan sinulle mieluisassa, rauhallisessa paikassa pääkaupunkiseudulla. Se voi olla metsän sylissä, meren rannalla tai vaikka omassa kodissasi. Kuvaus on mahdollista toteuttaa myös minun kodissani Pohjois-Helsingissä. Jos satunnaiset ohikulkijat häiritsevät sinua, valitaan mahdollisimman suojaisa paikka. Minä autan sinua mielelläni valitsemaan paikan. Sellaisen, jossa voimme yhdessä luoda ikimuistoisen kuvaushetken juuri sinulle.

Jumalatar Sinussa -valokuvauksen hinta sisältää ajomatkan, joka on noin 20 minuuttia / 20 kilometriä Pohjois-Helsingistä (Töyrynummelta). Sopiva kuvausmiljöö voi löytyä esimerkiksi Haltialan tai Paloheinän metsistä (Helsinki), Kuusijärven alueelta (Vantaa) tai Kallahdenniemeltä meren rannalta (Helsinki). Myös Tuomarinkylän kartanon (Helsinki) tai Träskändan kartanon (Espoo) piha-alue ovat hyviä vaihtoehtoja. Jos toivot kuvausta johonkin kauemmas, ole yhteydessä niin katsotaan, onko se mahdollista toteuttaa.

Valitse yllesi se, mikä tuntuu hyvältä

Sinä voit tulla paikalle maksimekossa, röyhelöissä, farkuissa, pienessä pitsissä tai vaikka täysin riisuttuna. Tärkeintä on se, miltä vaatteet tai vaatteettomuus saa sinut tuntumaan. Haluatko tulla paikalle lempimekossa, jossa taatusti tuntuu hyvältä? Tai haluatko kokeilla rohkeasti jotain uutta, olla kenties kuvattavana vain suuri kangas ympärilläsi? Sinä päätät.

Voit halutessasi ottaa kuviin mukaan myös näyttäviä koruja, hatun, kukkaseppeleen, tuoreita kukkia, kruunun... Minulla on muutamia keinokukkia ja keinokukkapantoja, joita saat halutessasi lainata. Jumalatar voi kuitenkin olla myös täysin ilman koristeita!

Voit vaihtaa kuvauksen aikana myös kerran vaatteitasi.

Kuusijärvi, Vantaa
Kuusijärvi, Vantaa

EXTRA: Jumalatar Sinussa -seremonia ennen valokuvausta

Voit valita kuvauksen alkuun Jumalatar Sinussa -seremonian. Seremoniassa tarjoan sinulle lämmintä juotavaa rentouttamaan. Voit valita joko seremoniakaakaota, tavallista kaakaota, vihreää teetä tai kamomillateetä.

Osaksi seremoniaa ohjaan sinut meditaation avulla mielestä läsnäoloon. Meditaatio auttaa sinua linjautumaan ydinenergiasi kautta luonnollisesti omaan sydämeen ja rakkauden taajuudelle. Minä tuen sinua koko meditaation ajan energeettisesti, joten sinun ei tarvitse osata mitään etukäteen. Teen sinulle myös lyhyesti energiapuhdistuksen.

Seremonia kestää noin tunnin. Sen osana saatan ohjata sinulle myös muutamia kundaliinijoogasta tuttuja meditatiivisiä liikkeitä/hengitysharjoituksia helpottamaan mielestä kehoon ja sydämeen laskeutumista. Räätälöin seremonian juuri sinulle intuitiivisesti niin, että sinun olisi mahdollisimman helppo laskeutua läsnäoloon ja sydämeen.

Jumalatar Sinussa -valokuvaus sisältää

  • Viestittelyn ennen kuvausta

  • Valokuvauksen (noin 75 min)

  • Minun valitsemaa 8 käsiteltyä valokuvatiedostoa sinusta

Kuvauksen hinta sisältää ajomatkan, joka on noin 20 minuuttia / 20 kilometriä Pohjois-Helsingistä (Töyrynummelta).
Kuvaus on mahdollista maksaa 2 erässä.

239 € (sis alv.)

Seremonia ennen valokuvausta

  • Seremoniajuoma, meditaatio & energioiden puhdistus (noin 60 min)

59 € (sis alv.)


Haluaisitko jakaa ainutlaatuisen kuvausmatkan ystäväsi kanssa?

Miltä kuulostaisi jakaa seremonia ja valokuvaus läheisen ihmisen kanssa? Tulla kuvatuksi yhdessä ja erikseen? Ikuistaa jotakin ainutlaatuista teidän kahden välillä. Kahden henkilön kuvausmatka kestää yhteensä noin kolme tuntia. Saatte yhteisen seremonian, valokuvauksen ja molemmat 8 valokuvaa itsestänne sekä kaksi kuvaa, joissa olette yhdessä.

Hinta: 398 € sis. alv (199 € / henkilö)

"Kuvaus oli tosi voimallinen ja kaunis kokemus, jota Marjun lempeä olemus kannatteli"

Varaa aika kuvaukselle nyt!

Voit varata nyt ajan valokuvaukseen laittamalla sähköpostia osoitteeseen marju.pakkanen@valopunos.fi tai täyttämällä alla olevan lomakkeen. Valokuvausaikoja saatavilla rajallisesti.

Tekijänoikeudet säilyvät minulla ja saan käyttää kuvia kotisivuillani ja markkinoinnissa some-kanavillani ellemme sovi toisin. Voimme yhdessä katsoa, mitkä kuvat saan julkaista sivuillani/ somessa. Jos et halua että kuviasi käytetään, mainitsethan siitä erikseen, kunnioitan toivettasi.

Jos jaat kuvia somessa, muistathan tekijänoikeudet ja merkitset valokuvaajan kuviin: @jumatarsinussa / Marju Pakkanen

Säilytän valokuvia varmuuskopioituna 6 kuukautta, sen jälkeen en ole velvollinen säilyttämään kuvia. Muista tallentaa saadut kuvatiedostot itsellesi huolellisesti.

Jos sinulla herää mitä vain kysyttävää, olethan yhteydessä.


Löydä tärkein. Löydä itsesi.Miltä näyttäisi Oma Valonkosketuksessa runo jumalatarkuvasi yhteydessä?

Jos haluat kuvauksen jälkeen saada juuri sinulle kirjoitetun oman Valonkosketuksessa -runon, saat sen 59 eurolla (ovh 79 euroa). Yhdistän runon ja ottamani kuvan sinusta niin, että voit halutessasi teettää siitä vaikka julisteen itsellesi. Runo tulee tilata viimeistään viisi (5) päivää valokuvauksen jälkeen.